La Font de la Figuera dóna la Benvinguda Ciutadana a 11 xiquetes i xiquets nascuts el 2019

• L’acte s’emmarca dins de l’ordenança de ‘Convivència Ciutadana’, i va ser l’últim acte de 2019 organitzat per l’Ajuntament de la Font de la Figuera

 L’ajuntament de la Font de la Figuera, amb l’objectiu de fomentar la consciència de pertinença a una societat plural i, per tant, a la seua ciutadania, ha donat la benvinguda a les i els xiquets nascuts el 2019. Un acte que es realitza per setè any consecutiu en base a donar protagonisme a una nova generació de menuts que formaran part del futur de la població.

En aquesta ocasió, 11 xiquetes i xiquets van ser rebuts per l’alcalde, Vicent Muñoz i els demés membres del Govern Municipal, a la sala de plens. A més, l’Ajuntament també va tenir en compte i va acollir en l’acte aquells pares o mares amb arrels fontines i que per circumstàncies laborals o personals resideixen en altres poblacions.

A les mares i pares se’ls va obsequiar amb diversos detalls d’ús quotidià per als seus nadons, entre ells, un diploma, un xupó i una manta com a simbolisme de la protecció que ha de donar el consistori a totes les seues veïnes i veïns.
En aquesta línia, l’Ajuntament pretén oferir a la ciutadania l’oportunitat de mostrar la seua pertinença a la societat civil a través de les cerimònies civils, la d’acollida o benvinguda ciutadana, la del matrimoni i la cerimònia de comiat civil per acomiadar els veïns i veïnes que falten, a més de la de ciutadania de ple dret, en aconseguir la majoria d’edat.
Tal com afirma l’alcalde, Vicent Muñoz, «és important aportar a tota la ciutadania de la Font de la Figuera tota la consideració que mereix, en especial als principals moments que formen part de la seua vida. Este acte en concret de benvinguda ciutadana és un dels més tendres i emotius que reafirmen el creixement d’un poble que avança en la bona direcció, junt a la protecció que cal oferir sempre des d’una institució tan pròxima com l’Ajuntament».

No hay comentarios

Dejar respuesta