La Font de la Figuera condicionarà els seus camins rurals

En la línia de fer tangibles les peticions del Consell Agrari municipal, l’Ajuntament de la Font de la Figuera condicionarà els camins rurals que més ho necessiten.

Aquestes accions de millora es duran a terme a través de dos projectes. Un d’ells, significarà l’anivellament dels camins de la Romana, Collaos, Perdiguera, Fontsanta i Reial de Mariaga en aquells trams que ho precisen. D’altra banda, el formigonat d’un tram del camí vell del port, principalment el camí situat a l’eixida del pas inferior de la via fèrria. En tots dos projectes es contempla la possibilitat de realitzar desaigües en els camins.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora d’Agricultura i Medi Ambient, Carmen Asensi, destaquen “la necessitat d’atendre les necessitats dels veïns i els agricultors, com a municipi agrícola que és la Font de la Figuera, i sempre establint l’ordre de prioritat marcat pel Consell Agrari municipal, on estan representats tots els grups polítics, els representants de sindicats agraris, Cooperativa La Viña i associacions de regants”.

Les obres del tren han conduït totes les aigües al pas inferior, el que ha provocat la destrossa dels camins rurals i dels seus camps de cultiu adjacents. Amb aquestes millores, es traslladarà l’aigua de drenatge a una zona d’acumulació. Aquestes millores es basaran pensant en el respecte per l’agricultura sostenible i ecològica que millore tant el paisatge com el medi ambient.

El pressupost per a aquestes accions de condicionament dels camins serà de 67.099 euros. Des de l’Ajuntament es valora positivament el canvi de criteris de la Diputació de València respecte a reforçar els municipis amb més extensió territorial, i més camins.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × uno =