La Font de la Figuera celebra el Dia del Llibre amb la presentació del poemari “Simfonia per a set veus”

 L’intercanvi de llibres, que ha tingut un gran èxit de participació en totes les edicions celebrades des de l’any 2012, va repetir escenari a la Font ahir diumenge, emmarcat a la Fira del Llibre.

 L’ajuntament de la Font de la Figuera va iniciar ahir els actes commemoratius pel Dia del Llibre. Com a novetat este any va tenir lloc la presentació del poemari del llicenciat en filosofia Raül Francès, “Simfonia per a set veus”, d’Onada Edicions, una obra en la qual música, poesia i filosofia s’entrecreuen en un camí per a començar a explicar un relat.

fira-del-llibre-2Tant la regidora de Cultura, Irene Vila i Lorente, com l’autor, Raül Francès, es van mostrar contents amb l’interès que va despertar l’obra, escrita pel que de moment és un dels escriptors més joves que té la Font de la Figuera, amb només 25 anys.

La presentació, emmarcada en la tradicional Fira del Llibre, al carrer Nou, va oferir les tradicionals exposició, venda i intercanvi de llibres. Esta iniciativa, “porta un llibre i agafa’n un altre”, ha recollit molt èxit des de la primera edició en 2012. A la Fira del Llibre d’este any, els escolars d’infantil, primària i usuaris del Taller de Convivència i l’alumnat de la Formació Permanent d’Adults van tenir descomptes per la compra de llibres, tal com s’ha fet en edicions passades perquè, tal com afirma la regidora, “l’afició a la lectura és bona companya de viatge en qualsevol moment de la nostra vida”.

fira-del-llibre-3Des del departament de Cultura de l’ajuntament s’han preparat multitud d’activitats per celebrar esta efemèride. La següent serà el proper 22 d’abril, dia en què tindrà lloc un Contacontes a l’Escoleta Infantil Els Menuts. L’endemà, a l’Agència de Lectura Ana María Ibars, se celebrarà un taller d’Animació Lectora, el qual estimularà la imaginació a través d’històries presents en els llibres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 + 4 =