La Font de la Figuera reparteix 11.000 euros d’ajudes a l’hostaleria i el comerç local

• S’han beneficiat un total de 12 comerços
• L’alcalde i regidor d’Econòmica, Vicent Muñoz, està mantenint reunions amb els diferents sectors empresarials i comercials per conèixer les seus necessitats i plantejar les ajudes de cara a 2021 perquè siguen més àgils
• Els grups municipals acorden anar en la línia de les bases de 2020

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha distribuït 10.914,35 euros entre dotze comerços i locals d’hostaleria del municipi per ajudar-los a pal·liar les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia i reforçar així l’economia local.

A més, estudia ja com atendre les necessitats d’este sector, un dels més afectats, sorgides per a este 2021. En este cas, les ajudes estaran dirigides especialment als bars i negocis que han tingut que tancar per les restriccions.

L’alcalde i responsable de l’àrea econòmica, Vicent Muñoz, està mantenint reunions amb els diferents sectors empresarials i comercials per conèixer de primera mà els seus problemes i necessitats.

Esta és una acció més amb la qual el govern municipal pretén fer costat al teixit econòmic local en estos temps tan complicats.

No hay comentarios

Dejar respuesta