La Font de la Figuera concedeix 4.229 euros en ajudes al lloguer

  • En total s’han beneficiat 5 persones
  • El termini per presentar la justificació finalitza el 31 de gener

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha concedit un total de 4.229 euros en ajudes individuals per al lloguer de l’habitatge habitual a cinc veïns i veïnes del municipi.

La resolució definitiva de concessió pot consultar-se en la pàgina web, en l’apartat de “subvencions” (https://bit.ly/2LGrDjz). En aquest document s’indica la relació de persones beneficiàries i s’estableix que el termini de justificació finalitza el 31 de gener.

Amb aquesta subvenció, dirigida al veïnat de la Font de la Figuera, l’Ajuntament vol afavorir un any més l’accés a l’habitatge i la fixació de la població al municipi, especialment de les persones joves. Este és el tercer any que el Consistori llança esta subvenció que té com a requisit principal estar empadronat al poble.

Per a la concessió d’estes ajudes s’ha valorat amb més punts a les persones menors de 35 anys amb fills menors de 18, les famílies monoparentals i nombroses, les persones amb diversitat funcional o amb risc d’exclusió social i dones víctimes de violència de gènere.

La quantia de l’ajuda que rebran les persones beneficiàries serà de fins al 40% de la renda anual que s’haja de satisfer pel lloguer de l’habitatge habitual i permanent, amb un límit màxim de 1.000 euros anuals per habitatge.

No hay comentarios

Dejar respuesta