La Font constitueix la Junta Local de Seguretat

La Font de la Figuera constitueix la Junta Local de Seguretat, i aprofita per reivindicar la problemàtica de les aigües.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera acaba de fer un pas endavant en benefici de la seguretat de la població. Amb la constitució de la Junta Local de Seguretat, signada dilluns, pretén institucionalitzar les vies que permeten una millor coordinació de les Forces i Cossos de Seguretat que actuen en l’àmbit del terme municipal.

Amb la seua formació es contempla un extra de protecció a les víctimes de la violència de gènere així com proporcionar-los una resposta policial de la major rapidesa i eficàcia en les situacions de risc. D’altra banda, també cobreix la prevenció i millora de la seguretat ciutadana i la situació del municipi en l’àmbit de la Seguretat Viària Urbana.

En paraules de l’Alcalde, Vicent Muñoz, “establim de manera formal allò que ja estàvem exercint de facto, amb la intenció d’aprofitar els protocols a seguir en altres àmbits que puguen sorgir, tant de violència de gènere com de seguretat ciutadana, dotant la població de més tranquil·litat i protección”.

Després de la JLS s’ha unit la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, per traslladar al subdelegat del govern la greu situació provocada pel desviament de les aigües de les infraestructures de ferrocarrils i carreteres, en construcció, i la necessitat d’una solució definitiva que no desplace el problema del barranc dels Molins al barranc d’Ernesto (Gil Martínez). Així mateix s’ha traslladat la petició històrica de que la Font de la Figuera tinga estació de rodalies.

Obres de reparació de la carretera de Navalón

D’altra banda, la Font de la Figuera disposarà de l’ajuda per rehabilitar el camí que la uneix amb Navalón. La població porta anys sol·licitant la millora d’un tram que uneix les dues localitats, el qual suporta un trànsit intens d’autobusos i transport escolar. Tindrà un cost de 200.000 euros, subvencionats per la Diputació de València.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + 16 =