La Font concedirà quatre beques amb fons propis

L’ajuntament de la Font de la Figuera, conscient de la importància de fomentar l’ocupació també entre persones amb formació, ha convocat les beques «Primer Treball a la Font». Aquestes oportunitats, de dos mesos de durada cadascuna, pretenen fomentar el treball de les persones amb estudis universitaris o cicles formatius este estiu i que aquests reverteixquen en la societat local. Aprofitant, a més, el fet de poder dignificar treball i formació.

Tal com ha indicat la regidora de Joventut de la Font de la Figuera, Verónica Reyes, «dins de les nostres possibilitats i tenint en compte la situació actual, tornem a marcar com a prioritari donar la possibilitat perquè les i els estudiants o titulats puguen demostrar seua preparació i qualificació en la nostra població». És importantíssim valorar la formació per tal de millorar la nostra societat i que puguen treballar en allò que s’hagen format. «A més, ha continuat la regidora,» aquestes beques sí que cotitzen per la desocupació «.

És el sisè any que des del consistori s’ofereix l’oportunitat a joves per poder desenvolupar-se professionalment en la seua pròpia localitat, encara que sigua de forma temporal, perquè, tal com ha manifestat també l’alcalde, Vicent Muñoz, «els pobles també poden oferir oportunitats de desenvolupament a les persones amb formació i continuarem treballant en aquesta línia».

Les persones que desitgen optar a aquesta beca hauran d’estar empadronades a La Font de la Figuera i presentar un projecte d’un màxim de 10 pàgines en què descriguen les accions o treballs que es pretenen realitzar.

El termini per presentar els projectes per optar a aquestes beques finalitza el dilluns 12 de juny.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − trece =