La Font celebra el final de curs de la Universitat Ciutadana amb més de 50 alumnes

Els més de 50 alumnes de la Universitat Ciutadana acaben d’acomiadar el curs 2016-2017. I, per tal de reconèixer l’esforç que han dut a terme per millorar la seua formació, l’ajuntament va organitzar un acte de cloenda. Va tenir lloc a l’Agència de Lectura Ana María Ibars i es va fer efectiu el lliurament de credencials per part del professorat.

Tal com ha manifestat la regidora delegada d’educació, Verónica Reyes, «és fonamental oferir cursos de formació a les persones adultes perquè milloren i amplien les seues possibilitats de trobar un lloc de treball qualificat o millorar les seues habilitats. Gràcies a la Universitat Ciutadana, l’alumnat de la Font de cursos passats ha pogut superar les proves per obtenir el títol d’elemental o mitjà de la «Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià». D’altra banda, també els ha servit per aconseguir el títol de Graduat en ESO «.

En aquest programa de formació s’impartien matèries com anglès, valencià, neolectors, graduat escolar i informàtica. Des del consistori, «entenem l’esforç que suposa començar i continuar estudis quan ja s’ha estat treballant o s’ha format una família», tal com ha manifestat la regidora.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + 15 =