La Fira Intercentres torna el 20 d’abril a l’Albereda de Xàtiva

La Comissió Solidària Intercentres, formada enguany pels instituts Josep de Ribera, La Costera, IES Lluís Simarro i IES Claret, ha organitzat per al proper dia 20 una nova edició de la Fira Intercentres que tindrà lloc a l’Albereda de Xàtiva amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la situació de pobresa i desigualtat existents al nostre entorn, fer partíceps a l’alumnat en una tasca solidària i formativa com a ciutadans i arreplegar fons per a les ONG’s de Xàtiva implicades en l’ajuda humanitària, la lluita contra la pobresa i l’exclusió social com Gent de la Consolació, Creu Roja, Aspromivise, LAND OF HOPE, Cáritas, Centre de Dia Alzheimer, Xateba, ACOFEM, AVSA-COTASA, Escoles Solidàries, Manos Unidas, Fons Valencià de Solidaritat i Àxem-13.

Per animar la Fira, es comptarà amb les actuacions del Grup de Flautes del col·legi La Inmaculada, el ball del col·legi Taquígraf Martí, l’actuació del col·legi Martínez Bellver, la Xaranga Intercentres dels Instituts Ribera i Simarro i el ball del col·legi Gozalbes Vera.

A més a més, Creu Roja organitzarà un Taller de Primers Auxilis. De vesprada es comptarà amb les actuacions de Batucada del col·legi Attilio Bruschetti, la Muixeranga de Xàtiva, el Grup de Clarinets de la Música Vella, la Coral de l’Escola de Música Rytmus i la Banda Infantil de l’Escola de Música La Nova. També participarà la Contacontes Cecília.

A més, durant tot el dia, de 10 a 20 hores, hi haurà venda solidària de llibres i objectes de segona mà, coques i beguda.

No hay comentarios

Dejar respuesta