Les dones, protagonistes al Música i Lletra de Xàtiva

L’edició MiL 2018 constarà de 5 dies amb 9 grans concerts els dissabtes entre el 12 de maig i el 9 de juny a la capital de la Costera. D’aquesta manera, el MiL es consolida com el festival de cantautors de referència al territori amb més de 2.000 espectadors l’any passat tal i com assegura el regidor de Gran Teatre en l’Ajuntament de Xàtiva, Alfred Boluda.

El cartell d’enguany està format per Eva Dénia, Lu Rois, Alidé Sans, Gem i Meritxell Gené al costat de Pau Alabajos, Joan Miquel Oliver i Alessio Arena el que suposa una gran varietat d’estils de la música d’autor i veus vingudes de tot el país, cantant en diverses llengües i portant emocions per a tots els gustos.

El lema de l’edició d’enguany “Sense les dones no hi ha festivals!” es fica de manifest tant en les actuacions que es celebraran al Gran Teatre, on predominaran les veus femenines, com en el jurat del MiL descobreix 2018, el certamen de joves cantautors del festival, que estarà format per cinc dones del món de la cultura xativina i que s’encarregaran de decidir els guanyadors no editats, tal i com apunta el director artístic, Feliu Ventura.

El festival s’inaugurarà el proper 12 de maig al Jardí de la Pau on El Diluvi actuarà al concert gratuït de presentació que s’ha volgut fer coincidir en temps i espai amb la II Trobada de Muixerangues.

En el marc de la festa de presentació se celebrarà també el MiL Descobreix: II Certamen de Joves Cantautores/rs, una secció del festival que l’organització va estrenar amb molt d’èxit l’any passat. El guanyador del 2017, el borriolenc Marc Damontagne, també cantarà a la festa i els assistents podran votar en directe els finalistes del MiL Descobreix i atorgar el premi del públic.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis + 9 =