La Fira de les Comarques de València Turisme obri les seues portes demà

La Fira de les Comarques de València Turisme obri les seues portes demà a ritme de poesia, música i gastronomia

Del 5 al 7 d’abril el Patronat de Turisme de València transforma la Plaça de Bous en el gran fòrum del turisme valencià

Pilar Moncho: “És l’ocasió ideal perquè els ciutadans i ciutadanes del cap i casal, que representen la majoria del turisme que visita les nostres comarques, coneguen de primera mà les bondats del nostre territori ”
Seixanta-dos expositors que representen al territori valencià com a destinació turística i vint-i-huit associacions i empreses turístiques presenten, des de demà divendres, 5 d’abril, fins al diumenge, 7 d’abril, les novetats del turisme valencià en la Fira de les Comarques organitzada pel Patronat de Turisme de València en la Plaça de Bous de València.

pilar-fira-de-les-comarques-1La responsable del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, i el director Evarist Caselles han presentat hui, en roda de premsa, els detalls de la Fira, que enguany arriba a la seua quarta edició com a trobada que dona veu a totes les comarques valencianes, de l’interior i de la costa, i es converteix en un aparador global dels productes i experiències turístics de tot el territori.

Pilar Moncho ha convidat la societat valenciana a visitar la Fira de les Comarques, perquè “és l’ocasió ideal perquè els ciutadans i ciutadanes del cap i casal, que representen la majoria del turisme que visita les nostres comarques, coneguen de primera mà les bondats del nostre territori”.

El director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles ha detallat algunes de les accions més noves de la Fira, entre les quals ha destacat l’actuació inaugural, “El banquet dels paraules”, que combina la poesia, la música i la gastronomia en un espectacle “únic que sintonitza amb la filosofia Del Tros al Plat promoguda per València Turisme”.

Com en anys anteriors, la disposició espacial de la Fira està relacionada amb la gestió turística del Patronat. Així, a l’esplanada exterior estan instal·lades les casetes dedicades a destinacions turístiques ordenades per espais comarcals, i a l’interior de la plaça de Bous estan els expositors dedicats a les associacions i empreses de productes turístics.

Catorze punts d’informació i oferta turística comarcal

S’instal·laran 43 casetes que ocuparan durant aquests dies l’esplanada de la Plaça de bous de València, enfront del carrer Xàtiva. Aquestes casetes es distribuiran en 14 grans espais comarcals.

Ludoteca i experiències turístiques

A l’interior de la plaça las empreses que participen en la fira com a expositores en la zona de productes turístics, mostraran les ofertes de productes turístics concrets que el públic podrà reservar directament en la fira.

Les empreses turístiques estan disposades temàticament en tres grans àrees dedicades al turisme actiu, turisme cultural i turisme gastronòmic Del Tros al Plat.

A més, València Turisme ha habilitat un espai d’oci i entreteniment per a tots els públics que comptarà amb ludoteca infantil, circuit multiaventura, activitats culturals i showcookings.

Passaport Fira de les Comarques

Després de l’èxit de les edicions anteriors del Passaport de la Fira de les Comarques», s’oferirà als visitants una nova versió d’aquest passaport, amb premis per als participantes del circuit de València Turisme, amb la col·laboració de les empreses, ajuntaments i mancomunitats que participen en la fira (estades de cap de setmana, menús gastronòmics, visites turístiques guiades, tastos de vins…). Amb 39 patrocinadors, que oferiran 89 sortejos.

La Fira també potenciarà la “València Turisme Friendly” presentada en 2018, amb la qual el Patronat de Turisme està generant una base de dades de persones interessades a rebre informació sobre els productes turístics de les comarques valencianes, en funció de les seues preferències.

Horari
Informació turística (esplanada exterior i interior plaça bous):
Divendres 5 d’abril: de 18:00h a 21:00 h.
Dissabte 6 d’abril: d’11.00 h a 15:00 h i d’17:00 a 21:00 h.
Diumenge 7 d’abril: d’11.00 h a 15:00 h i d’17:00 a 20.00 h.

Expositors de gastronomia (Interior plaça de bous):
Divendres 5 d’abril: de 18.00 h a 23.00 h.
Dissabte 6 d’abril : d’11.00 h a 23.00 h.
Diumenge 7 d’abril : d’11.00 h a 20.00 h.

No hay comentarios

Dejar respuesta