La Fira de Canals 2018 conclou amb una excel·lent participació

El segon cap de setmana de la Fira de Setembre 2018 ha finalitzat amb una gran participació de veïns de Canals i d’altres localitats que han format part de cada un dels actes organitzats per a aquestos dies i, a més, han pogut celebrar i gaudir alguns dels actes ajornats el cap de setmana anterior.

fira-canals-2-diaridigital.esA partir del dilluns 17 i fins el dijous 20, cada vesprada s’ha realitzat un espectacle infantil en els quals han participat més d’un centenar de xiquets al llarg de tota la setmana. A més, cada nit, una plaça distinta de Canals ha acollit diferents espectacles musicals organitzats per les bandes de música de la localitat i altres grups com Aljub amb música tradicional valenciana o The Red Velvets amb múscia dixieland, swing i jazz.

La Festfira Rock Canals del divendres va encetar aquest segon cap de setmana de festes. Centenars de veïns del municipi, i d’altres localitats dels voltants, van estar a la Plaça del Pont del Riu gaudint d’una nit plena de música en valencià. Nuc va ser l’encarregat d’inaugurar el Festfira Rock Canals organtizat per segon any consecutiu dins del programa de Fira. Atupa va seguir amb la seua actuació musical i va donar pas a La Fúmiga, un del espectacles més esperats d’aquesta festa.

fira-canals-3-diaridigital.esLa carrera solidària d’obstacles ha sigut un dels esdeveniments més destacats del cap de setmana. Aquest acte, ajornat per les previsions meteorològiques del primer cap de setmana de fira, ha sigut tot un èxit amb una multitudinària participació de famílies que, aprofitant el bon oratge, es van sumar a aquesta activitat tan divertida. Al cap i a la fi, quasi 800 persones van estar per l’Avinguda Vicent Ferri corrent i superant cada obstacle, divertint-se amb amics i coneguts i, a més, sent solidaris ja que tota la recaptació és per a col·laborar amb Canals Contra el Càncer.

fira-canals-4-diaridigital.esParal·lelament, el dissabte pel matí, va tindre lloc el Concurs de Pintura al Carrer de la Vila de Canals on 30 pintors es van inscriure per emmarcar un racó de la localitat en un llenç. El gran nivell dels pintors que hi van participar i la destacable qualitat de les obres presentades van fer molt difícil la deliberació del jurat. A més, les competicions esportives també van tindre un gran protagonisme durant el dissabte amb el III Trofeu de Bàsquet, la Master Class de Cubbà, el Torneig d’Escacs i l’Exhibició de Karate.

La vesprada del dissabte va reunir a centenars de canalins en el centre del municipi per a l’entrada de bandes de música i la desfilada de moros i cristians en les que cada any hi ha més participació. Per últim, el dia va concloure amb el concert dels Celtas Cortos que va reunir a tots els seguidors del grup cantant les cançons que, per a molts, són un clàssic.

L’últim dia de fira, el diumenge, va començar amb el Concurs Caní Popular on els amants de les mascotes van eixir per a desfilar amb els seus gossos i per veure als candidats. Per la vesprada, recuperant l’espectacle eqüestre, postposat l’anterior cap de setmana, la Zona Jove es va vestir de color i elegància amb les sevillanes i els cavalls que van sorprendre a tots els assistents.

La clausura d’aquest cap de setmana ha estat en les mans de l’Associació Musical Canalense que va oferir un autèntic espectacle musical per al Concert de Música de Bandes Sonores atrapant i endinsant a tot el públic en les peces musicals de cine.

La Regidora de Fira i Festes, Celia Ibáñez, ha assegurat que «estem molt satisfets amb la participació de tots els veïns i la bona acceptació de cada acte programat, per això esperem que amb els esdeveniments del mes d’octubre tot continue igual».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + nueve =