ASPROMIVISE participa en la Setmana de la Mobilitat de Xàtiva

Participaren de la ruta ciclista escolar celebrada el passat dijous. En un dels actes més multitudinaris que es van portar a terme durant la setmana de la mobilitat, 20 usuàries i usuaris del centre ocupacional, junt a voluntaris/es i monitors/es participaren en la bicicletada escolar que va tindre lloc pels carrers de Xàtiva.

aspromivise-bicicletas-2-diaridigital.esUna bicicletada que va juntar a alumnes de tots els centres escolars de la ciutat i que tal i com deia el lema d’aquesta iniciativa, literalment, els xativins i xativines del futur van prendre els carrers. Una activitat exitosa pel gran nombre de participants però sobretot pel missatge que transmetia a persones en edat de formació. Xàtiva ha de ser una ciutat neta, verda i que dóna prioritat a les persones. Aspromivise no podia faltar i junt als alumnes del Col·legi Jacint Castañeda es juntaven amb la resta de centre educatius per prendre els carrers amb un mig de transport net i verd.

Una activitat on, a més, transmetia un missatge d’inclusió, on tots i totes tenen cabuda i poden participar, més encara si aquesta va en benefici de la societat. Una activitat inclusiva, més que integradora on primava més l’empoderament de la persona que el del col·lectiu per fer d’aquesta manera una societat més justa.

Tots junts amb un mig de transport net i sense cap tipus de diferència. Aquesta ha de ser la Xàtiva del futur, però també del present.

Esperem que aquesta activitat iniciada per la regidoria de mobilitat i consolidada per la comunitat educativa siga només el principi de la gran transformació que volem per a
Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta