La Falla República Argentina de Xàtiva presentarà el 5 de març el seu llibret

La Falla República Argentina de Xàtiva, presentarà el seu llibret explicatiu de les Falles 2020, el pròxim dia 5 de març, a les 20.30, al casal de la falla, carrer Carles Sarthou, 6-baix.

La presentadora del llibre serà la professora de Llengües Clàssiques de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva, Neus Cabrera Tomàs, qui estarà acompanyada per Ximo Banyuls Enguix, president de la falla, i Sandra Faura, delegada de llibre de la comissió.

El llibre presenta una estructura inspirada en el tema principal del monument de la falla d’enguany, Mitologia socarrada i aprofita per a fer una anàlisi de diversos aspectes del món faller. Presenta una part protocol·lària dedicada a les falleres majors i a la comissió. La part d’estudis està dividida en tres seccions sota els epígrafs d»Àmbits i pensaments’, ‘Art i cultura’ i ‘Mites i llegendes’, En aquests tres apartats s’inclouen articles i escrits, entre d’altres, d’Antonio Bolinches, Moisés Pérez, Jesús Fèlix Soler, David Muñoz, Juan Antonio Cloquell, Ángel José Sánchez, Ofèlia Mira, Emili Navalón, Begonya Martínez, Vicent Tormo, Ximo Cerdà, José Luis Lagardera, Ximo Corts, Lluís Cuenca, M. Carmen Calvo, M. Josep Escrivà, Antoni Martínez, Neus Cabrera, Paco Sanchis Roca, Agsutí Garzó, Rafa Tortosa, Adelino Pardillos, Eliseo Gallego, Antoni Espí, Ricardo Vila, Teresa Balodis i José Ramón Cerdà. També s’hi inclouen col·laboracions literàries dels més menuts de la falla i el suplement satíric ‘El Gautxo’. El llibre ha estat dissenyat i imprés per Gràfiques Tormo.
Adjuntem la invitació a l’acte.

No hay comentarios

Dejar respuesta