La Falla Espanyoleto de Xàtiva nomena dissabte a les seues Falleres Majors

Amparo Vidal i Irene García viuran dissabte el seu nomenament com a Falleres Majors de la comissió de l’Espanyoleto per al proper exercici.

Ja fou públic al mes de juny qui serien les màximes representants d’aquesta comissió per a les pròximes falles, però serà aquest dissabte quan Amparo Vidal i Irene García seran nomenades com a Falleres Majors acompanyades per tots els seues familiars, amics i membres de la comissió.

Amparo Vidal i Revert és fallera de la comissió des que va nàixer. Fou Fallera Major Infantil d’aquesta comissió l’any 1999 i sempre ha estat involucrada en tots els aspectes que envolta la festa de les falles, ostentant diferents càrrecs els darrers anys.

Per la seua banda, Irene García i Navarro és fallera des del seu naixement, provenint d’una família amb una gran tradició fallera. Una xiqueta molt alegre i activa que no dubta en participar en qualsevol acte faller. Aquest any estarà acompanyada pel seu president Infantil, Àlex Salas i García.

Aquest acte acomiadarà a les anteriors Falleres Majors, Andrea i Sandra, les quals han viscut molt intensament tots els actes del seu any.

Seguidament, el 9 de desembre, Amparo i Irene seran exaltades al Gran Teatre de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + tres =