La escola del Genovés acull l’actuació del quintet de metalls «BACK TO BRASS»

El proper divendres 23 d’abril al col·legi «MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS» del Genovés, tindrà lloc un espectacle musical a càrrec del quintet de metalls «BACK TO BRASS», grup professional que treballa per la difusió de la música de vent metalls, amb diverses propostes tant de caràcter pedagògic com generals.

L’audició forma part del projecte musical del centre : «La música ens diverteix i ens educa». Aquest projecte persegueix apropar la música als seus alumnes des d’una perspectiva pedagògica, cultural i participativa en interacció directa amb els músics, els seus instruments i la seua música.

L’espectacle es realitzarà en dos sessions al pati del centre, una per a alumnes d’infantil i primer cicle de primària, i l’altra per a la resta d’alumnes del centre amb totes les mesures de seguretat Covid-19.

Aquesta audició està patrocinada per la fundació José Luís López de la Comunitat Valenciana, la col·laboració de l’Ampa del centre representada per la seua presidenta Vicky Soler i organitzada pel col·legi del Genovés.

No hay comentarios

Dejar respuesta