La Diputació valorarà els danys de l’últim temporal perquè puguen sol·licitar ajudes al Consell

La Diputació de València posarà al servei dels ajuntaments assistència tècnica per a la valoració de danys pel temporal que va assotar els passats mesos de novembre i desembre a la província, amb l’objectiu que puguen sol·licitar i rebre les ajudes convocades per les diferents institucions, tal com havia anunciat el president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez, en la visita realitzada al lloc de comandament avançat d’Algemesí durant les fortes pluges de desembre.

L’àrea d’Assessorament Municipal de la Diputació ha remés una carta als municipis valencians en la qual s’ofereix als ajuntaments assistència tècnica per a la redacció de memòries d’estimació de danys, un dels requisits per accedir a les ajudes que el Govern de la Generalitat ha anunciat, en un acord publicat en el Diari Oficial el 27 de desembre de 2016. Un total de 40 municipis pertanyents a 12 comarques han sol·licitat aquesta assistència tècnica a la Corporació provincial.

Els principals desperfectes es concentren en camins i en edificis municipals, amb filtracions per l’aigua en diverses zones de les instal·lacions. Després de la relació de les zones afectades remesa pels ajuntaments sol·licitants, es passarà a realitzar una valoració més detallada de les destrosses en els diferents punts en els quals s’ha demandat assistència, de manera que es puga emplenar la memòria amb una relació el més aproximada possible de les infraestructures afectades, així com de la seua localització.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 2 =