La Diputació millorarà i condicionarà la carretera que uneix la Font de la Figuera i Navalón

• L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, s’ha reunit amb el vicepresident 2º i diputat provincial de l’àrea de Infraestructures i Carreteres, Rafa García
• L’ajuntament demana que l’actuació millore la seguretat de tot el tram des de la Font de la Figuera fins a Navalón.
• Està previst que la redacció del projecte i la licitació es faça al primer trimestre de 2021

L’alcalde, Vicent Muñoz, ha mantingut una reunió telemàtica amb el vicepresident 2º i diputat provincial de l’àrea de Infraestructures i Carreteres, Rafa García, per tractar el projecte de millora i condicionament de la carretera que uneix la Font de la Figuera amb Navalón.

Segons s’ha informat a l’ajuntament, està previst que la redacció i licitació del projecte es duga a terme en el primer trimestre de 2021, tot i que encara és prompte per saber la inversió final que es farà.

És tracta d’una reivindicació històrica que busca millorar la seguretat de la via interurbana, ja que és una carretera amb molt de trànsit, sobre tot els caps de setmana i en èpoques com Pasqua o estiu.

L’alcalde Vicent Muñoz ha volgut agrair a la Diputació, especialment al diputat de carreteres, el seu interès i disposició a atendre els temes tractats en la reunió i a posar tots els mitjans necessaris per a solucionar la problemàtica de la carretera amb tant d’ús.

A la trobada també han participat el Cap de Servei de Conservació i Explotació de l’Àrea de Carreteres de la Diputació de València, Javier Piedra; el tècnic de carreteres i camins de l’Ajuntament, Paco Peiró; i l’arquitecta, Ma Carmen Micó.

No hay comentarios

Dejar respuesta