La Diputació licita les obres de connexió ciclovianant entre Chella i Bolbaite

  • L’actuació projectada per l’àrea provincial de Carreteres que dirigix Rafa García inclou l’ampliació de la calçada en el tram de la CV-580 entre el polígon i la glorieta de la variant de Bolbaite

La Diputació de València ha licitat les obres de connexió ciclovianant i ampliació de plataforma entre Chella i Bolbaite, a la comarca de La Canal de Navarrés. Amb un pressupost d’una mica més de 600.000 euros i un termini d’execució de nou mesos, l’actuació projectada per l’àrea de Carreteres que dirigix Rafa García millorarà la seguretat viària en el tram comprés entre les variants de Chella i Bolbaite i permetrà als altres usuaris de la via disposar d’un trajecte per a ciclistes i vianants segur entre les dos poblacions.

La nova connexió ciclovianant “estarà segregada de la calçada amb un separador físic fins a l’interior de Chella i Bolbaite, oferint les condicions de seguretat i confort als usuaris, que fins ara s’havien de desplaçar amb bicicleta per un camí secundari que connecta amb un tram de carretera de mig quilòmetre i la perillositat que comporta”, explica el responsable provincial d’Infraestructures, Rafa García.

L’obra licitada s’executarà en un tram d’una mica més d’un quilòmetre entre les variants de Chella i Bolbaite i inclou l’ampliació de la plataforma de la CV-580 entre el polígon i la glorieta d’accés a Bolbaite, amb la finalitat de “reforçar la seguretat d’una via per la qual passen més de 4.000 vehicles diaris i adequar-la a les seccions transversals de les variants de Chella i Bolbaite, que compten amb calçades de dos carrils de 3,5 metres i vorals de metre i mig”.

La Diputació compta amb l’informe ambiental favorable per a millorar la connexió entre els municipis de Chella i Bolbaite en la CV-580, una de les carreteres amb major longitud de la xarxa provincial. Amb prop de 65 quilòmetres d’extensió, la CV-580 vertebra La Canal i travessa quasi tots els municipis de la comarca des d’Anna fins a Dos Aguas, en L’Hoya de Buñol.

No hay comentarios

Dejar respuesta