La Diputació inverteix 4,5 milions d’euros en la millora de les carreteres de La Costera per millorar la seguretat vial

 Un dels projectes més destacats i ja executats és el del condicionament de la carretera CV-652 entre La Bastida i Fontanars, consistent en la renovació del seu ferm, la seua senyalització, i en l’execució de cunetes de seguretat, que ha suposat una inversió per part de la corporació provincial superior al milió d’euros.

La carretera, coneguda per ser un dels recorreguts de la Volta ciclista a Espanya, uneix La Bastida dels Alcusses, a Moixent, i Fontanars dels Alforins.

A aquestes accions ja executades se sumen altres actuacions planejades per l’àrea en vies de la comarca, algunes de gran envergadura, com el condicionament i millores locals en la CV-600 (tram Llocnou-Barxeta) amb un pressupost que supera els 1,2 milions d’euros. Un projecte que es troba en estat de licitació, amb previsió de començament d’obres per al pròxim any, i que pretén renovar el ferm, capes de rodadura, així com la renovació de cunetes i senyalització per a deixar la carretera en òptimes condicions.

A la millora de la CV-600 s’uneix la reparació de les juntes del pont del riu Barxeta en el tram de Barxeta i la pavimentació del tram que uneix Lloc Nou amb Barxeta, amb una inversió per part de la corporació provincial de quasi 140.000 euros. També es plantegen diverses actuacions en les carreteres del municipi de Moixent com la reparació del ferm en El Bosquet, la substitució de clavegueres; l’ampliació del pont Barranco Bastida en el quilòmetre 2,5, així com la renovació de cartelleria, tot açò amb una inversió superior als 450.000 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta