Els ecoparcs reben prop de 2.500 usuaris des de la implantació de les primeres unitats mòbils

El passat dimarts 2 de gener van eixir al carrer les primeres tres unitats d’ecoparcs mòbils, el que ha provocat que al llarg d’aquestes primeres dues setmanes les instal•lacions –fixes i itinerants- hagen rebut prop de 2.500 usuaris entre empreses i particulars.

El primer dia en actiu, els ecoparcs mòbils van visitar les localitats de la Font de la Figuera, Fontanars dels Alforins, Enguera i Ontinyent, reunint a un total de 201 usuaris. El dia més fructífer de la primera setmana va ser el dijous 4 de gener, quan es van comptabilitzar 334 entrades, coincidint amb l’arribada de l’ecomòbil a Vallada, Montesa, Xella, Ontinyent i Agullent.

A la segona setmana de funcionament, les visites s’han incrementat. De nou el dijous va ser el dia més actiu, amb 425 entrades.

Els elements que més s’han repetit a l’hora de ser dipositats als ecoparcs mòbils en aquestes primeres dues setmanes han estat piles, roba en bon estat, tubs fluorescents i bombetes, envasos, vidre i alguns electrodomèstics.

El president del COR, Roger Cerdà, ha assegurat que “són unes bones xifres si tenim en compte que es tractava de la primera presa de contacte i que tan sols hi havia tres unitats operatives. Al llarg de les pròximes setmanes aniran incorporant-se la resta d’ecomòbils, pel que esperem que la resposta per part dels veïns siga major”.

Hui dilluns es posaran en marxa tres noves unitats, que arribaran a municipis de la Vall d’Albaida i la Costera.

La implantació, que serà progressiva, continuarà el dilluns 29 de gener amb tres noves unitats, mentre que les dos últimes arribaran als municipis restants el 12 de febrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta