La Diputació inicia les obres per a la millora de la via per a ciclistes i vianants entre Chella i Bolbaite

  • El projecte inclou l’ampliació de la plataforma de la CV-580 en el tram que connecta estos dos municipis de la Canal de Navarrés
  • L’obra que executa l’àrea provincial d’Infraestructures compta amb un pressupost de 560.000 euros i un termini d’execució de nou mesos

La Diputació inicia les obres per a millorar la connexió per a ciclistes i vianants entre Chella i Bolbaite, a la comarca de la Canal de Navarrés, un projecte que inclou l’ampliació de la CV-580  entre els dos municipis. Amb un pressupost d’una mica més de 560.000 euros i un termini d’execució estimat de nou mesos, l’actuació de l’àrea provincial d’Infraestructures millorarà la seguretat del trànsit motoritzat en esta via sense vorals i facilitarà el trànsit per als vianants i ciclistes en el quilómetre i mig que separa Chella i Bolbaite.

Les obres consistiran principalment en el condicionament de l’itinerari per als vianants i ciclistes entre les dos poblacions, amb l’objectiu que el trajecte puga realitzar-se “en condicions de confort i seguretat adequades”, tal com explica el diputat de Carreteres, Rafa García, qui avança que el nou traçat quedarà segregat mitjançant un separador físic.

L’itinerari que renovarà la Diputació partix del nucli de Chella pel Camí Bolbaite, una pista rural que passa sobre el barranc del Abrullador i el de Miguel, pròxims al riu Sellent. Una vegada arriba el polígon industrial, el carril per a ciclistes i vianants discorre en paral·lel a la CV-580, fins a l’entrada a Bolbaite.

D’altra banda, es durà a terme l’ampliació de la plataforma en la CV-580 en el tram de 500 metres del polígon a Bolbaite, per a dotar-la d’una secció transversal “coherent amb les construïdes per a les variants de Chella i Bolbaite”, les dos amb carrils de 3,50 metres d’ample i vorals de 1,50 metres.

No hay comentarios

Dejar respuesta