La Diputació destina 450.000 euros a programes amb majors i dones en municipis de menys de 5.000 habitants

La Junta de Govern de la Diputació de València ha aprovat la convocatòria que té per objecte la concessió de subvencions als municipis menors de 5.000 habitants destinades a recolzar les activitats d’atenció i promoció del benestar de les persones majors i dones en 2017. Unes ajudes que sumen un total de 450.000 euros i que arribaran a 190 localitats.
Cada consistori podrà presentar una única sol·licitud per a un únic projecte en 2017. Les accions que podran ser objecte de subvenció seran les relacionades entre altres amb hàbits de vida saludables, foment d’activitats físic-recreatives, d’estimulació cognitiva, reforç de la xarxa de suport social, enfortiment de la identitat i autonomia personal de les dones i desenvolupament de recursos per al seu apoderament.

Jornades Connecta València

D’altra banda, prop de dos centenars de tècnics municipals –entre informàtics, secretaris i interventors– participaren passat divendres en la segona sessió de les jornades Connecta València, celebrada al Centre Cultural de la Beneficència, amb la intenció de conèixer els serveis i potencialitats del conjunt de projectes ficats en marxa per la Corporació provincial en matèria de noves tecnologies, les quals resulten essencials per al futur dels ajuntaments i la seua interacció amb la ciutadania.

Entre aquests projectes, se n’ha parlat de la plataforma de serveis ‘smart cities’; de l’App Portals Municipals; així com dels serveis avançats de connectivitat per mitjà d’una Xarxa Sense Fil Provincial de comunicacions (wifi), entre d’altres. I, de forma molt especial, de la plataforma d’administració electrònica i-Pobles, destinada a municipis amb un cens inferior als 20.000 habitants, entitats menors i mancomunitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta