La Diputació acull la presentació de la final de la lliga de raspall femení

• La parella formada per Ana i Noelia, del club de Beniparrell, s’enfrontarà pel títol al duo compost per Victoria i Mar, de Bicorp, el pròxim 10 de juliol en la localitat de Càrcer
• El diputat d’Esports, Andrés Campos, ha destacat la importància que té el Trofeu Diputació de València per a visibilitzar els valors de l’esport femení

El ‘pati dels Scala’ de la Diputació de València ha tornat a fer gala de la seua condició de casa de la pilota valenciana, acollint este dimecres la presentació oficial de la final de la lliga de raspall femení ‘Trofeu Diputació de València’, que es disputarà dissabte que ve 10 de juliol a les 17.45 al carrer Metge Lloret Papí de Càrcer, amb la retransmissió en directe de la televisió autonòmica.

L’acte ha comptat amb la presència del diputat d’Esports, Andrés Campos, el director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, l’alcalde de Càrcer, Josep Botella, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, la vicepresidenta de Raspall, Susana Serrano, així com amb les jugadores que competiran en la final de la lliga.

Les aspirants al títol són l’equip de Beniparrell, format per Ana i Noelia, i el club de Bicorp, representat per Victoria i Mar. Es tracta dels dos millors conjunts de la lliga regular, una edició que ha comptat amb el major nombre de participants de sempre, i en la qual la parella de Beniparrell va acabar en primera posició, seguida pel duo de Bicorp. De fet, serà la cinquena vegada en la qual tots dos rivals s’enfronten pel títol, la qual cosa assegura una gran competitivitat i un elevat nivell per al partit del pròxim dissabte.

El diputat d’Esports, Andrés Campos, ha volgut expressar l’orgull que sent la Diputació per consolidar-se com la casa de la Pilota, “la punta de llança de l’esport valencià”. A més ha destacat “la rellevància que té un torneig tan important com és la final de raspall a l’hora de visibilitzar els valors que transmet l’esport femení, i ha posat l’accent en l’alta participació d’enguany, esperant que continue augmentant en pròximes edicions”.

El compromís que té la Diputació amb l’esport autòcton per excel·lència es traduix en què, durant l’any 2021, l’àrea d’Esports ha concedit un total de 460.000 euros entre la Federació i la Fundació de la Pilota, procedents tant de subvencions nominatives com de la convocatòria d’ajudes a les federacions.

No hay comentarios

Dejar respuesta