La dansa arriba aquest divendres al Gran Teatre de la mà de Juana Acosta i Chevi Muraday

«El perdón» (Losdedae) conta la traumàtica experiència de la pròpia actriu, qui va perdre a son pare i al seu germà a Colòmbia durant la seua adolescència


El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest divendres «El Perdón» (Losdedae), un espectacle de dansa protagonitzat per la coneguda actriu Juana Acosta i per Chevi Muraday (Premi Nacional de Dansa 2006), qui també ha realitzat la direcció i la coreografia.

L’espectacle conta la traumàtica experiència de la pròpia Juana Acosta, qui va perdre a son pare i al seu germà per la violència en Colòmbia quan tan sols tenia 16 anys, i fins on pot arribar la capacitat de perdonar. Compta amb textos de Juan Carlos Rubio i música original de Mariano Marín.

Juana Acosta va nàixer a Colòmbia, on va estudiar la carrera de Belles Arts, però prompte va decidir ser actriu. Es va traslladar a Espanya on va estudiar interpretació en l’Escola de Juan Carlos Corazza de Madrid, i ha participat en nombroses telenovel·les, sèries i pel·lícules de televisió.

Per la seua banda, Chevi Muraday va començar la seua formació com a ballarí a Espanya en 1985 amb Carmen Senra (Madrid), i va ampliar els seus estudis de Dansa Contemporània en escoles internacionals de Nova York, Londres, Frankfurt o Düsseldorf. En 1997 va fundar la companyia de dansa Losdedae, amb el propòsit de generar moviment en torn de la Dansa Contemporània a Espanya.

L’espectacle tindrà lloc aquest divendres 4 de març a les 20:30 hores al Gran Teatre de Xàtiva, i les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros amb descomptes). Es poden adquirir, com sempre, a través d’Instanticket de forma telemàtica, o de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores i el mateix dia de la funció.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 6 =