La Costera es suma a la lluita contra la violència de gènere

Malgrat que el Dia contra la Violència de Gènere es celebra el proper divendres dia 25, moltes localitats de la comarca de la Costera han encetat ja les activitats organitzades per tal de lluitar contra la violència masclista.

Així, en la Font de la Figuera el divendres a les 16:00h, el comandant de la Guàrdia Civil donarà recomanacions per fer front a la violència masclista en un acte obert a tots els públics.

En Xàtiva s’impartirà hui el taller-xerrada ‘Dona i emprenedorisme’ a la Casa de Cultura i es projectarà la pel·lícula ‘La Fuente de las mujeres’ en la seu d’EU Xàtiva en comú. Finalment, divendres s’ha convocat una marxa a les 19:00h amb la posterior lectura d’un manifest. Prèviament, Podem celebrarà a la casa de Cultura una xerrada-coloqui en la que participarà Xateba.

A Canals, es celebrarà hui dijous un acte d’homenatge a les dones a les dotze del migdia.. Ja el dia 25 tindrà lloc un dels plats forts de la programació, la xerrada “Mujer que no se rinde: lucha y habla” a càrrec de la fundació Amaranta, creada per les Religioses Adoratrices que l’any passat rebia el Premi Drets Humans Rei d’Espanya. Serà a les sis de la vesprada.

La Casa de la Cultura de Montesa acollirà hui dijous, de 15h a 16h, una xerrada sobre la “Violència en les persones majors.” Al finalitzar hi haurà xocolatada en el Bar Musical.

En l’Alcúdia de Crespins ahir dimecres a les 19.00 h. a la Casa de la Cultura, va tindre lloc la xerrada “La violència de gènere es pot aturar”, a càrrec de Lara Esteve Mallent, Magistrada Jutgessa de Primera Instància i Instrucció del Jutjat núm. 3 de Carlet. En aquest mateix acte es lliuraren els premis a les guanyadores del Concurs del lema pel Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

El mateix 25 de novembre, pel matí, s’instal·larà un panell al mercat per tal de que la gent deixe els seus missatges contra la violència masclista. De vesprada, a les 19.00 h., tindrà lloc la Marxa per les víctimes de la violència contra la dona, que eixirà des de l’Ajuntament i, per a finalitzar, es llegirà un manifest.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 4 =