La Coral Polifònica Caixa Ontinyent obri el termini per a incorporar noves veus

La formació, que reprén la seua activitat, realitzarà una senzilla prova d’accés en el Centre Cultural Caixa Ontinyent.

La Coral Polifònica Caixa Ontinyent ha obert el termini per a incorporar noves veus. En concret, s’ofereixen 10 places a les quals es podrà accedir a través d’una senzilla prova que tindrà lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent.

La inscripció pot realitzar-se a través de la web de la Fundació Caixa Ontinyent, emplenant un formulari de contacte situat en l’apartat referit al Centre Cultural, seu de la formació. És necessari comptar amb coneixements bàsics de música.

Després de dos anys d’inactivitat, la Coral reprén els seus assajos i actuacions, en els quals interpretaren un nou repertori. Els assajos tindran lloc, setmanalment, els dijous nit.

La Coral Polifònica Caixa Ontinyent va iniciar la seua activitat a l’abril de 2010. Es tracta d’un grup coral obert a noves experiències musicals, amb un ampli repertori compost per peces clàssiques, obres contemporànies i fins i tot temes populars de diversos països. Des de la seua presentació ha participat en diversos concerts, intercanvis i col·laboracions amb altres corals, i ha oferit concerts en poblacions com Ontinyent, Llutxent, Agullent, Otos, Fontanars, la Llosa de Ranes, Canals, la Granja de la Costera, Banyeres, Genovés, la Font de la Figuera, la Pobla del Duc i Alcúdia de Crespins. Ha col·laborat a més amb l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − nueve =