La Conselleria premia a Xàtiva per l’organització de la seua setmana de la mobilitat

L’Ajuntament de Xàtiva serà un dels premiats a la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible que es celebra el proper dilluns gràcies a l’organització participativa de la setmana de la mobilitat a la ciutat. Aquest guardó s’engloba a la III edició dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat i està atorgat pel Servei de Mobilitat Urbana de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana.

La institució autonòmica ha rebut un total de 49 accions englobades en 34 candidatures. D’elles, 26 corresponien a la categoria d’ajuntaments, 8 a la d’institucions, organitzacions i empreses, 9 a la categoria de difusió i divulgació i 6 a la categoria de treballs de l’escola. L’Ajuntament de Xàtiva ha aconseguit un dels quatre premis atorgats a ciutats mitjanes (municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants) gràcies a l’organització de la Setmana de la Mobilitat, que tindrà lloc la propera setmana.

«Cal valorar molt positivament el fet de que Xàtiva haja estat premiada en matèria de mobilitat amb una de les Setmanes que més reconeixement ha tingut. Però això no deixa de ser un punt més per a continuar fent possible que Xàtiva entenga la mobilitat d’una manera sostenible i que la ciutadania puga anar molt més segura pels seus carrers», ha destacat el primer tinent d’alcalde i regidor de mobilitat Miquel Lorente.

L’entrega de premis tindrà lloc el proper dilluns 17 de setembre a les 11 hores al saló d’actes de la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, a València, amb la presència de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori M. José Salvador Rubert. Just abans tindrà lloc la xerrada «La mobilitat que ve: importància de la petita escala en la planificació metropolitana», a càrrec de David Moncholí, responsable de Mobilitat i Transport IDOM.

1 Comentario

Dejar respuesta