La Conselleria d’Educació assumirà els 70.000 € del sobrecost del Pla Edificant 2021 del col·legi la Sénia

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins i la regidora d’Educació es van reunir ahir amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha aconseguit que la Conselleria d’Educació assumisca el sobrecost de 70.000 euros del projecte inicial del Pla Edificant 2021 del col·legi la Sénia. Una actuació que preveu el cobriment d’una pista esportiva i la insonorització del menjador i que tenia un pressupost inicial de 211.957,34 euros.

La pujada generalitzada dels preus havia desfasat en 70.000 euros el cost total de l’execució del projecte programat per a aquest any. Per aquesta raó, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós i la regidoria d’Educació i Igualtat, Maite Juan, es van reunir ahir amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, «per a sol·licitar que la conselleria assumirà eixe augment del cost inicial i així evitar una despesa imprevista dels fons municipals», ha assenyalat el primer edil. En aquest sentit, Garrigós, hi ha valorat molt positivament la reunió, ja que com ha afirmat «hem aconseguit que l’ens autonòmic accepte sufragar tota la despesa sense haver de renunciar al projecte previst».

Però aquest no és l’únic compromís que el govern alcudià ha obtingut de la direcció general, perquè a més a més, com ha avançat la regidora d’Educació, el director general «ens ha concedit un segon Pla Edificant en què podrem dur endavant totes les millores que s’han de fer al centre». En concret, les millores que s’efectuaran en aquest segon Pla seran la remodelació dels vàters i l’adequació dels finestrons per a millorar l’eficiència energètica així com altres actuacions necessàries.

Sens dubte, com han subratllat l’alcalde i l’edil «una molt bona notícia per al municipi i per a tota la comunitat i educativa», i han confirmat que «estem molt contents perquè les dues coses estaran acabades abans que acabe la legislatura».

Finalment, Garrigós i Juan, en nom de tot el poble han agraït a Víctor García el tracte rebut i el compromís adquirit amb l’Alcúdia de Crespins.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + 1 =