La Biblioteca Municipal celebrarà el dia del llibre el proper dimecres amb l’espectacle «1, 2 ovarios cuentos»

Dijous es presentarà el gravat d’Angela Malysheva realitzat per a commemorar el mil·lenari del llibre «El collar de la Coloma»

La Biblioteca Municipal de Xàtiva celebrarà com cada any el Dia del Llibre, en aquest cas amb l’espectacle d’Eugenia Manzanera «1, 2, Ovarios cuentos», una narració oral destinada a les persones adultes. La cita tindrà lloc el proper dimecres 27 d’abril a les 19:30 hores al pati de la Biblioteca i serà d’entrada gratuïta.

Manzanera és una narradora oral, una actriu i contista gestual d’imaginació desbordant que configura un relat particular que comparteix amb el públic mitjançant la complicitat. L’espectacle compta, en paraules de la propia Manzanera, «amb un poc de picant i gotes d’humor».

D’altra banda, el dijous 28 d’abril a les 19 hores tindrà lloc en la sala d’adults de la Biblioteca Municipal la presentació del gravat realitzat per Angela Malysheva amb motiu del mil·lenari del llibre «El collar de la Coloma» que l’escriptor cordovès Ibn Hazm va escriure a Xàtiva.

L’acte comptarà amb la presència de l’artista i correrà a càrrec de Ramon Ortolà i Antoni Martínez. El gravat té una tirada de 200 exemplars i ha estat una iniciativa de la Biblioteca Municipal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =