La companyia Rafael Amargo arriba aquest divendres al Gran Teatre de Xàtiva

L’espectacle és un treball insòlit en el que es mesclen la dansa, el teatre i el «cante jondo»

Aquest divendres 2 d’octubre arriba al Gran Teatre de Xàtiva (22 hores) la dansa flamenca i espanyola. de la mà de la companyia Rafael Amargo, amb l’obra «Yerma, todos los hombres».

L’espectacle és un treball insòlit on s’imbriquen la dansa, el teatre i el «cante jondo» en un mar de metàfores i ritmes on l’espectador obté una revelació, s’introdueix en l’ombra i habita l’eròtica transformació d’una realitat elevada a somni. Un muntatge en el que es parla de la impossibilitat i de l’amor que posseeix qui se sap perdedor.

L’obra té una durada de 75 minuts i el preu de les entrades és de 12 euros (10 euros amb descomptes). Les entrades encara es poden aconseguir a través de la web d’Instanticket.

Rafael Amargo és un ballarí i coreògraf eclèctic que s’ha inspirat en el més pur flamenc dels seus mestres, però alhora ha assumit altre tipus de tendències coreogràfiques, amb estances a Nova York. Les seues coreografies combinen concepció tradicional i també actual, a vegades molt properes al ball contemporani, però sense perdre el punt de referència de l’essència del flamenc.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 15 =