La comarca de la Costera es prepara per a conmemorar el 9 d’Octubre

A la capital, Xàtiva, dilluns a la una es celebrarà el tradicional acte institucional a la porta de l’Aljama amb representació del consistori xativí on es reconeixerà a dos col·lectius locals, els premi d’Octubre, l’Associació del Corpus de Xàtiva per la seua incansable dedicació en la recuperació i consolidació de la nostra processó del Corpus representada per Raquel Langa Tormo i al C.D. Olimpic dem Xàtiva per haver aconseguit el capionat de Lliga 2016- 2017 del Grup IV de la 3ª divisió de futbol representat pel seu Capità, Bernabé Ballester Marco, els representants del col·lectius guardonat faran l’ofrena. Enguany aquest acte arrancarà un poc més tard degut a que la Diputació ha convocat prèviament als alcaldes a un encontre.

En Canals, el mateix dia 9, l’Emissora Municipal Canals Ràdio té programada una emissió especial i en la vessant esportiva, l’Escola de Pilota a Mà ha preparat una partida de raspall, Així mateix, la Unió Ciclista El Piñón organitzarà un any més la cursa del Dia de la Bicicleta que l’associació El Brot aprofitarà per oferi informació sobre els beneficis de la mobilitat sostenible.

En l’Alcúdia de Crespins El diumenge continuarà el mercat medieval, es celebrarà el Dia de la Bicicleta i hi haurà un espectacle de titelles.

Al municipi de Moixent, la jornada de diumenge aglutinarà un campionat d’escacs, cercavila, sopar i nit d’albaes. També s’aprofitarà per lliurar els premis del concurs de dibuix de la samarreta i díptic del 9 d’octubre. Per últim, dilluns, gatxamiga popular, cercavila, volta en bici a partir de les 11:00h, portes obertes al museu i concert de ‘La constància’.

La Font de la Figuera: Diumenge, nova edició de la pujada al Capurutxo, mocadorà i trobada de jocs de taula. El dilluns tindrà lloc una despertà, cercavila i actuació de la Nova Muixeranga d’Algemesí.

En Vallada,  dilluns dia 9 hi haurà volta en bicicleta, esmorzar,jocs populars, tallers de batukada i dansà.

Finalment, des de la Diputació de València s’han organitzat diverses activitats entre les que destaquen jornades de portes obertes fins el 15 d’octubre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − 12 =