La Colla Els Valerios i La Socarrà de Xàtiva representaran l’espectacle VICTUS 1708

El proper dissabte 8 d´abril a les 19,30h í al Teatre Auditori de la Vilajoiosa la colla de dolçainers i tabaleters “La Socarrà” de Xàtiva conjuntament amb la colla “Els Valerios” de la Vilajoisa oferirà el concertespectacle VICTUS 1708- Visions de la Vilajoiosa, basat a l´espectacle Stàrracos estrenat per la Colla de Xàtiva al 2008 al Gran Teatre de Xàtiva.

Aquest espectacle farà una retrospectiva sobre la història de la ciutat de La Vila amb una primera part merament històrica basada en la fí de la Guerra de Successió. La Vila i Alacant van ser les darreres ciutats en caure en mans borbòniques on es va produïr un fet important a La Vila, la caiguda de les murades, es continua amb una part màgica, on recordarem les llegendes que romandran sempre en els Vilers i per tancar l’acte, podrem gaudir d’un dia de festa: des de la despertà fins la traca final. També col·laboraran amb els seus balls i figuració l’ Estudi de Dansa Evi Ruiz i grup de Danses Centener.

Tot aquest espectacle amb música en directe a càrrec conjuntament per la colla de Xàtiva i la de La Vila, baix la direcció d´ambòs directors titulars, com són Pere Molina i Fernando Fernández, respectivament, que aniran alternant les peces a interpretar. Es tocaran peces de Josep Lluis Valldecabres, José Rafael Pascual Vilaplana, Carles Pellicer, Ramón Garcia i Soler, Ferran Ferrando o Antoni Assumpció, i tonades populars pròpies de la ciutat i altament recognoscible pels vilers assistents.

Un espectacle amb música en directe, efectes de llum i balls. Un espectacle diferent de totes totes amb música poc escoltada i composada per a gran colla de dolçaines i percussió.

No hay comentarios

Dejar respuesta