La Colectiva inaugura el dia 7 l’exposció “L’EVOLUCIÓ“ de Cristina Peris Grau

“L’EVOLUCIÓ“ de CRISTINA PERIS GRAU 2013-2019

El divendres dia 7 a la sala La Colectiva s’inaugura una exposició amb els continguts de cada etapa de Cristina Peris Grau al llarg d’estos anys i ens mostra com ha pogut créixer amb un joc creatiu on les formes dels objectes la porten a crear, transformar i inventar sers i/o personatges amb personalitat pròpia. A il·lustrar paraules i també a projectar ciutats amb música.

“M’agrada agarrar-los i transformar-los, ja siga a partir d’una sabata, botella, cobert, brotxes, pinzells… ara m’ha donat per les birles. Açò fa que cada personatge siga únic, l’objecte és el que defineix i dóna caràcter a eixe personatge.” cristinaperisgrau

Tot un contingut que a més a més, ha treballat de manera intuïtiva forma, color i imatge , que ens capfica en el seu món lúdic i simpàtic.

expo-cristina-1-la-colectivaDiplomada en restauració d’art i béns culturals, canvia de rumb al 2012 fent un màster en Il·lustració i descobrint la seua verdadera passió, la seua vessant més creativa. I desde aleshores Cristina no ha parat.
Un resum seria el Premi al festival Street Art “Pinta Malasaña”. I continua estant convidada en festivals de “Street Art” a Madrid.

Al 2018 crea la imatge per al festival “Vesos” a València; la qual podíem vore, entre altres espais i llocs, als autobusos urbans de la Ciutat. I continua estant convidada en festivals de “Street Art” Madrid on a més, va pintar un mur a la galeria d’art urbà de Tabacalera; i a València participa en el festival “Distrito 008” FaçanaPop.

Una artista plàstica que resol tant espais urbans en l’entorn del graffiti com treballs més intims que ens ofereix a l’exposició.

La Colectiva de Xàtiva situada al Carrer / Jacinto Castañeda 4, fins a l’11 de març 2020

expo-cristina-2-la-colectiva

expo-cristina-3-la-colectivaexpo-cristina-4-la-colectiva

No hay comentarios

Dejar respuesta