La Casa de les Dones presenta la seua programació per a l’últim quadrimestre de 2021

Destaquen diferents activitats com ara tallers, conferències, cursos i tutorials a través dels distints espais habilitats

La Casa de les Dones de Xàtiva ha fet pública la programació de cara a l’últim quadrimestre de 2021, en la qual es realitzaran activitats com ara cursos, tutorials o debats.

En aquest sentit s’han organitzat espais a través dels quals s’han programat diferents cites. D’una banda tenim l’espai de creixement personal, amb horari de 11 a 12:30h i de 16 a 17:30h. En aquest sentit hi haurà tallers de cura personal: «Bons hàbits d’alimentació» (5 d’octubre), «Dormir, descans reparador» (19 d’octubre) i «Respiració i relaxació» (26 d’octubre); tallers de cura de l’esperit: «Autoconeixement» (2 de novembre), «Gestió de les emocions» (9 de novembre) i «Superar les adversitats (16 de novembre); i tallers sobre les relacions: «Habilitats socials» (23 de novembre), «Relacions sanes» (30 de novembre) i «Superar el dol» (14 de desembre).

Pel que fa a l’espai de masculinitats dissidents, el dia 14 d’octubre tindrà lloc la conferència «Noves masculinitats», mentre que el dia 18 de novembre serà el torn de «Paternitat» i el 16 de desembre «Justícia social». Totes seran impartides per Paco Herrero i s’iniciaran a les 19 hores.

Respecte a l’espai d’empoderament col·lectiu, també s’han organitzat diferents cites, El dia 24 de setembre (19h) es realitzarà una projecció i un debat sobre el documental «El proxeneta» a càrrec de Mabel Lozano, mentre que els dies 27, 29 i 30 de setembre (19h) tindrà lloc el curs intensiu «Acció/reacció» dirigit a dones creadores, artistes o amb curiositat per les arts escèniques, el teatre o la poesia, impartit per Neus Penya-roja. El dia 21 d’octubre (19h) serà el torn de la conferència «Feminisme gitano» a càrrec de Silvia Agüero; i el dia 11 de novembre (19h), amb la participació de Carme Diaby i Mònica Morlans, es parlarà del projecte de pedagogia social «1 de cada 5» basat en el testimoni de dos xiques que han patit abusos sexuals. Per últim, el 26 de novembre a les 20:30h, al Gran Teatre de Xàtiva, es representarà l’espectacle «Las putas amas (de casa)», amb Patricia Sornosa i Patricia Espejo, mentre que el dia 2 de desembre a les 19 hores s’impartirà la conferència «Dona i diversitat funcional» a càrrec de Rosa Conca, promotora d’igualtat de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

Cal destacar també que a l’espai digital i tecnològic es seguiran impartint tallers d’informàtica tant a nivell bàsic com mitjà i avançat, i també es realitzaran tutorials amb diferents temàtiques específiques per assolir fàcilment i ràpidament coneixements per a la inserció en el mercat laboral. Entre altres aspectes es treballarà com fer un currículum, com afrontar una entrevista de treball, com traure-li partit al telèfon mòbil, com realitzar videotrucades, com accedir als portals de treball o com emprar el correu electrònic. A més a més, els dies 7 d’octubre, 4 de novembre i 9 de desembre tindrà lloc l’escola coeducadora per a famílies, amb inici a les 19 hores.

Totes les activitats són gratuïtes i lliures fins a completar l’aforament, però caldrà realitzar inscripció prèvia. Per a inscriure’s o obtenir més informació es pot acudir a la Casa de les Dones (Plaça Espanyoleto, 15), telefonar al 96 228 98 52 o al 678 869 129, o bé contactar a través del correu casadelesdones@xativa.es o a través de les xarxes socials.

No hay comentarios

Dejar respuesta