La carrera popular d’Aspromivise ja té oberta la inscripció

Falta un mes per omplir els carrers de Xàtiva

En un mes just, els carrers de Xàtiva tornaran a estar plens de corredors i corredores que participaran en la setzena edició de la carrera d’Aspromivise. 

Un esdeveniment que s’està convertint en un referent a nivell comarcal i autonòmic. Fet que ho demostra l’interès que han mostrat vàries entitats autonòmiques després que s’obriren les inscripcions per a poder participar.  Des de localitats com La Vall d’Uxó, Borriana, La Vila Joiosa, Calp… han mostrat interès en participar en una carrera que pretén superar la xifra de l’edició passada de 1200 persones inscrites. Una carrera que li dona un gran valor a ser diferent  i que amb aquest missatge pretén juntar varis col·lectius vinculats al sector de la discapacitat.

Des del passat dijous totes les persones amb diversitat que volen participar ja es poden inscriure en aquesta nova edició de la carrera popular. 

El rellotge que marca el compte enrere ja està en marxa i tot l’engranatge que es necessita per a que el proper dia 25 d’abril a les 12 del mig dia es done inici a una nova carrera ja treballa. 

Una edició il·lusionant pel que transmeten totes les persones que ho fan possible i tot amb una finalitat ben clara; donar visibilitat a un sector que s’enorgulleix de mostrar la seua diferència, un valor que enriqueix la societat. “Ja hem obert la inscripció per a la carrera. Totes aquelles persones que vullguen participar tan sols han de posar-se en contacte amb Aspromivise per tal de realitzar el tràmit per  a poder participar. Volem que pels carrers del casc antic Xàtiva es visca una gran festa i faça de la ciutat un espai inclusiu” comentava Mari Carmen Ferri, una de les organitzadores de la cursa. 

No hay comentarios

Dejar respuesta