La cantant internacional Karen Souza arriva al Nits al Castell de Xàtiva

La cantant argentina Karen Souza visita el Castell de Xàtiva per tal de contagiar-nos en directe amb la seua veu

Aquest proper 13 de juliol, dins de la programació de Nits al Castell, Karen Souza ens presentara el seu últim disc «Velvet Vault» (Music Brokers, 2017), disc produït i gravat a Colòmbia, Japó i Brasil.

Karen Souza és una cantant de jazz argentina que no es va iniciar en el jazz sinó en la música house. En canvi, va descobrir el seu talent innat per aquest gènere quan la van convidar a participar al primer disc de la sèrie Jazz & 80’s. Aquest primer pas va fer que la cantant començara també a gravar composicions pròpies i estàndards de jazz. Amb la seua icònica manera d’interpretar, va realitzar versions de temes d’artistes coneguts a nivell mundial com U2 o The Police. Després d’aquest primer treball publicat en 2011, Karen Souza publicaria tres més, el primer titulat «Hotel Souza» a 2012, el segon a 2014 titulat «Essentials II», i l’últim arribaria a 2017 amb el títol «Velvet Vault».

La veu greu i sensual de la magnètica Karen Souza es va fer cèlebre gràcies a les seves versions en clau jazz de grans clàssics del pop i del rock com «Creep» de Radiohead, «Personal Jesus» de Depeche Mode o fins i tot el «Get lucky» de Daft Punk i el «Billie Jean» de Michael Jackson.

Al seu nou treball, «Velvet Vault» (2017), la cantant argentina combina totes dues coses i a més també afegeix algunes magnífiques versions molt conegudes pel gran públic d’artistes com 10cc, Elton John, The Cure i Lou Reed. Un treball més vigorós i contundent amb una evolució que no abandona la seua essència ni la seua il·lusió al escenari.

El 5% de les entrades totals d’aquest segon concert, sent aquestes limitades i a punt d’esgotar-se per la via telemàtica, es ficaran a la venda, tal i com marca la normativa de venda d’entrades, el mateix dia de l’espectacle. Aquestes es podran aconseguir els dissabtes de cada espectacle a partir de les 10 hores del matí i fins esgotar entrades. Com a màxim es podran comprar en taquilla dos entrades per persona.


En Castellà:

La cantante internacional Karen Souza llega al Nits al Castell de Xàtiva

Este próximo 13 de julio, dentro de la programación de Nits al Castell, Karen Souza nos presentará su último disco “Velvet Vault” (Music Brokers, 2017), disco producido y grabado en Colombia, Japón y Brasil.

Karen Souza es una cantante de jazz argentina que no se inició en el jazz sino en la música house. En cambio, descubrió su talento innato por este género cuando la invitaron a participar al primer disco de la serie Jazz & 80’s. Este primer paso hizo que la cantante empezara también a grabar composiciones propias y estándares de jazz. Con su icónica manera de interpretar, realizó versiones de temas de artistas conocidos a nivel mundial como U2 o The Police. Después de este primer trabajo publicado en 2011, Karen Souza publicaría tres más, el primero titulado «Hotel Souza» en 2012, el segundo en 2014 titulado “Essentials II”, y el último llegaría en 2017 con el título “Velvet Vault”.

La voz grave y sensual de la magnética Karen Souza se hizo célebre gracias a sus versiones en clave jazz de grandes clásicos del pop y del rock como “Creep” de Radiohead, “Personal Jesus” de Depeche Modo o incluso “Get lucky” de Daft Punk y el “Billie Jean” de Michael Jackson.

En su nuevo trabajo, «Velvet Vault» (2017), la cantante argentina combina ambas cosas y además también añade algunas magníficas versiones muy conocidas por el gran público de artistas como 10cc, Elton John, The Curo y LouReed. Un trabajo más vigoroso y contundente con una evolución que no abandona su esencia ni su ilusión en el escenario.

El 5% de las entradas totales de este segundo concierto, siendo éstas limitadas y a punto de agotarse por la vía telemática, se meterán a la venta, tal y como marca la normativa de venta de entradas, el mismo día del espectáculo. Éstas se podrán conseguir los sábados de cada espectáculo a partir de las 10 horas de la mañana y hasta agotar entradas. Como máximo se podrán comprar en taquilla dos entradas por persona.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × cinco =