L’activitat, que començà el passat 24 de juny i s’estendrà fins el 9 d’agost, acollirà al voltant de 350 xiquets i xiquetes

escola-estiu-1-2019-diaridigital.esL’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor d’Esports, Pedro Aldavero i la primera tinent d’alcalde, Xelo Angulo, han visitat aquest matí l’Escola esportiva d’Estiu que es celebra a Les Pereres des del passat 24 de juny fins el proper 9 d’agost. S’espera que enguany hi participen al voltant de 350 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 16 anys. Enguany, com a novetat, les activitats esportives inclouen la totalitat de les modalitats oferides al poliesportiu, tot incloent tennis, tennis taula o fins i tot volei platja.

Durant el matí, els xiquets i xiquetes realitzen jocs i activitats diverses en les àmplies instal·lacions de Les Pereres, i a més a més tenen servei de piscina per poder refrescar-se i realitzar activitats aquàtiques. Als assistents, que es troben distribuïts per grups d’edat, se’ls regala una camiseta i una gorra.

L’Escola Esportiva d’Estiu del poliesportiu municipal Les Pereres admet la matrícula per setmanes. Tots els participants reben una samarreta i una gorra de regal. L’escola d’estiu esportiva compta amb servei d’autobús. El Consell Esportiu Municipal ha editat un díptic amb la relació de tarifes i les diferents modalitats de pagament.

escola-estiu-2-2019-diaridigital.esescola-estiu-1-2019-diaridigital.esCal recordar que existeixen bonificacions, exempcions i ajudes per a les famílies. Les persones interessades poden informar-se sobre aquest tema en el Poliesportiu Les Pereres. L’horari de l’escoleta és de 9.30 h a 13.00 h. També hi haurà un horari d’acollida de matí, de 8.30 h a 9.30 h i a migdia, de 13.00 h a 14.00 h. Les parades del servei d’autobús que recull als assistents estarà establida en 10 llocs de la ciutat.

Els fulls d’inscripció estan disponibles en totes les instal·lacions esportives municipals, Ajuntament, espais culturals i juvenils. També poden descarregar-se a la pàgina web www.xativa.es Per a inscriure’s cal emplenar el full d’inscripció i aportar-lo junt al justificant de pagament, a Les Pereres o a la planta baixa de l’Ajuntament. Hi ha quatre modalitats de pagament: pel banc en finestra; amb targeta al mateix poliesportiu; per transferència bancària o en caixers de Caixa Ontinyent.

Els preus s´han mantingut respecte a l’any passat i es pot contractar l´escola completa o per setmanes soltes: 23,10 € per alumne. El servei d’acollida per 5 € i d’autobús per 13,50 €.

No hay comentarios

Dejar respuesta