La cançó d’autor arriba als carrers de Xàtiva

El cantautor Carles Pastor va obrir dissabte el cicle del festival al carrer. Es tracta d’una de les novetats de la II edició del Festival Música i Lletra que aposta pels concerts fora del recinte del Gran Teatre amb la intenció d’estendre les actuacions per tota la ciutat.

S’ha comptat amb la col·laboració del restaurant Casa La Abuela que ha cedit la terrassa de la plaça de la Bassa per a acollir les actuacions del cantautor de Gandia Carles Pastor passat dissabte i l’actuació de la cantautora uruguaiana Inés Saavedra proper 17 de juny a les 23:00h.

A més, i gràcies a la complicitat dels establiments agrupats en el col·lectiu Gent del Mercat, Alfonso Copé, Pau Miquel Oliver, el xativí Carles Vila i Sílvia Tomàs Trio, actuaran a les 21h aquest dijous 25 de maig, i l’1, 8 i 15 de juny respectivament. Tots els concerts al carrer són d’entrada lliure.

Les actuacions del MiL al carrer combinen artistes consolidats amb artistes emergents que completen el cartell d’enguany juntament amb Abraham Rivas i Cesk Freixas (27 de maig), Mireia Vives i Borja Penalba (3 de juny), Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny).

El concert de Sés i Les Kol•lontai, també d’entrada lliure, a la plaça del Mercat, comptarà amb l’impuls dels establiments que engalanaran la plaça i faran d’amfitrions d’un espectacle on les dones seran les protagonistes en la primera edició paritària del festival.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 1 =