La campanya “No és no” es consolida a la Fira de Xàtiva

En aquesta edició s’han repartit més de 22.000 polseres i 10.000 ventalls amb el logo de la campanya

Des de la Regidoria de Dona i Igualtat qualifiquen com a un èxit la Campanya “No és No” que s’ha realitzat durant la Fira de Xàtiva, amb el seu punt d’informació junt a la cèntrica Font del Lleó i recolzada pels punts violeta presents al Festival Al Ras, la carrera de motociclisme i la festa de les Paelles, a més de les activitats organitzades el cap de setmana a l’Espai “Dona’t a conèixer”.
Cal recordar que abans de l’inici de la Fira es va presentar un videoclip de la cançó “No és no”, interpretada per la cantautora de Benigànim Gem amb la col·laboració d’altres veus femenines com Maria Fau, Patri d’Inèrcia i la cantant xativina Ainoa Cabanes de Sierra Leona.
En quant al marxandatge, aquesta Fira d’Agost s’han repartit un total de 22.000 polseres, 10.000 ventalls, 3.000 motxilles i 3.000 punts de lectura. A més a més, com a novetat, el fotoràpid instal·lat ha realitzat un total de 3.000 fotografies amb el logo de la campanya.

Des de la Regidoria de Dona i Igualtat han volgut remarcar també les actuacions de dones que han tingut els diferents espais. El dia 15 d’agost va actuar al festival Al Ras el grup JazzWoman, conegut per la seua tasca a l’hora de posar la dona en el panorama musical valencià amb lletres contra el masclisme, mentre que el dissabte 17 el grup El Diluvi va participar al concert de la Nit Jove al Camp de la Murta. Ja el dilluns 19, a aquest mateix espai, tenia lloc el concert de la cantautora i compositora manxega Rozalén, amb temes com “La puerta violeta”, que s’ha convertit en tot un himne contra la violència de gènere.

“Aquesta campanya seria impossible d’assolir sense la gran tasca realitzada pels voluntaris i voluntàries que han col·laborat”, ha explicat la regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza, qui ha remarcat que “El ‘No és No’ visibilitza la violència de gènere i la lluita feminista”. Segons la regidora “La campanya és ja inherent a la fira de Xàtiva, i ha passat a formar part de totes i tots, tant dels ciutadans i ciutadanes de Xàtiva com dels visitants que any rere any se sumen a aquesta iniciativa”.

Cal ressaltar que la Fira de Xàtiva ha tancat la seua edició 2019 sense cap agressió d’aquest caire.


La campaña “No es no” se consolida en la Fira de Xàtiva

En esta edición se han repartido más de 22.000 pulseras y 10.000 abanicos con el logo de la campaña

Desde la Conccejalía de Mujer e Igualdad califican como un éxito la Campaña “No es No” que se ha realizado durante la Fira de Xàtiva, con su punto de información junto a la céntrica Font del Lleó y apoyada por los puntos violeta presentes en el Festival Al Ras, la carrera de motociclismo y la fiesta de las Paellas, además de las actividades organizadas el fin de semana en el Espacio “Dona’t a conèixer”.

Hay que recordar que antes del inicio de la Feria se presentó un videoclip de la canción “No es no”, interpretada por la cantautora de Benigànim Gem con la colaboración de otras voces femeninas como Maria Fau, Patri de Inèrcia y la cantante setabense Ainoa Cabanes de Sierra Leona.

En cuanto al merchandising, esta Fira de Agost se han repartido un total de 22.000 pulseras, 10.000 abanicos, 3.000 mochilas y 3.000 puntos de lectura. Además, como novedad, el fotomatón instalado ha realizado un total de 3.000 fotografías con el logo de la campaña.

Desde la Concejalía de Mujer e Igualdad han querido remarcar también las actuaciones de mujeres que han tenido los diferentes espacios. El día 15 de agosto actuó en el festival Al Ras el grupo JazzWoman, conocido por su trabajo a la hora de poner a la mujer en el panorama musical valenciano con letras contra el machismo, mientras que el sábado 17 el grupo El Diluvi participó en el concierto de la Nit Jove en el Campo de la Murta. Ya el lunes 19, en este mismo espacio, tenía lugar el concierto de la cantautora y compositora manchega Rozalén, con temas como “La puerta violeta”, que se ha convertido en todo un himno contra la violencia de género.

“Esta campaña sería imposible de lograr sin la gran tarea realizada por los voluntarios y voluntarias que han colaborado”, ha explicado la regidora de Mujer e Igualdad Lena Baraza, quien ha remarcado que “El ‘No es No’ visibiliza la violencia de género y la lucha feminista”. Según la regidora “la campaña es ya inherente a la Fira de Xàtiva, y ha pasado a formar parte de todas y todos, tanto de los ciudadanos y ciudadanas de Xàtiva como de los visitantes que año tras año se suman a esta iniciativa”.
Cabe destacar que la Fira de Xàtiva ha cerrado su edición 2019 sin ninguna agresión de este tipo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 1 =