La campanya “Cuinem l’all tendre” de Xàtiva Unida ha comptat amb més de 40 participants

• Les persones participants podran passar a recollir la seua garba d’all tendre per la seu de Xàtiva Unida (C/Sant Francesc, 15) el dijous 11 i el divendres 12 de març entre les 17:00 i les 20:00
• Des de Xàtiva Unida valoren molt positivament la participació en aquesta campanya i agraeixen la seua participació a totes les persones que han penjat receptes amb all tendre a les xarxes socials.

La campanya “Cuinem l’all tendre” impulsada per Xàtiva Unida ha comptat amb més de 40 participants, que han penjat a les xarxes socials fotografies de les seues receptes amb all tendre amb l’etiqueta #AllXàtiva.
Des de Xàtiva Unida valoren molt positivament la participació en aquesta campanya i agraeixen a totes les persones que han participat per col·laborar en aquesta campanya.
Tal i com es va explicar a l’inici de la campanya totes les persones que han participat rebran una garba d’alls tendres com a recompensa, que podran passar a recollir per la seu de Xàtiva Unida, al carrer Sant Francesc nº15, aquest dijous 11 i aquest divendres 12 de febrer entre les 17:00 i les 20:00 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − uno =