El Consell de la Joventut de Xàtiva convoca els “Premis a la Falla més viral”

Un concurs en el que es publicaran al perfil de Facebook del CJX uns fotomuntatges dels esbossos dels monuments de les diferents comissions falleres ubicats als seues emplaçaments originals. La foto de la falla que més reaccions obtinga, tant gran com infantil, obtindrà com a premi un banderí oficial que rebran en la propera entrega de premis de les falles de Xàtiva.

Aquest mes de març serà una vegada més un tant atípic ja que no podrem gaudir de les Falles ni veure els monuments omplint de vida les nostres places i carrers. Són moments molt durs per a tot el sector de les falles, que ha vist per segona vegada com aquesta maleïda pandèmia ha impossibilitat fer una celebració tal i com ens haguera agradat, augmentant així la nostàlgia i la frustració per no poder celebrar amb condicions una tradició tan arrelada a tot el territori valencià.

És per això que el Consell de la Joventut de Xàtiva, del qual forma part com a membre actiu la Junta Local Fallera de Xàtiva, ha decidit impulsar una iniciativa a través de les xarxes socials que pretén, a través d’uns fotomuntatges, omplir les nostres places i carrers amb els esbossos dels monuments de 2020 de les diferents comissions falleres que vulguin participar, tot això baix el paraigua d’un concurs que han anomenat “Premis a la Falla més Viral”. La finalitat d’aquests premis és donar visibilitat a aquesta celebració implicant a tots els fallers i falleres de les comissions i a tota la ciutadania de Xàtiva, que a través de la seua participació determinaran els dos monuments guanyadors, amb un premi per al monument gran i un premi per al monument infantil.

Els fotomuntatge es publicaran el proper dilluns 15 de març al perfil oficial de Facebook del Consell de la Joventut de Xàtiva coincidint amb el dia de la “Plantà”. Per tal de participar solament s’haurà de buscar el fotomuntatge dels monuments que més agraden i reaccionar a la foto, entenent reaccions com a m’agrada, m’encanta, em sorprèn i m’importa. És important destacar que aquestes reaccions s’han de donar a les fotos de la publicació original del Facebook del CJX, en cap cas a possibles fotos publicades per terceres persones o comparticions de la publicació original per tal de poder comptabilitzar-les.

D’altra banda, per tal d’evitar qualsevol frau associat a la compra de reaccions a través de perfils falsos o altres mecanismes, el concurs començarà el mateix dia 15 però el recompte que determinarà el resultat es farà en un dia aleatori en un termini màxim de 3 mesos a partir del 19 de març.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen a totes les comissions falleres a participar d’aquests premis i fan una crida a tota la ciutadania a que participen a partir del proper 15 de març compartint i reaccionant als fotomuntatges per tal de donar la màxima visibilitat a aquesta iniciativa i celebrar, encara que de manera virtual, aquesta festa que tant estimem i que tant desitgem que torne a la normalitat el més prompte possible.

No hay comentarios

Dejar respuesta