La Biblioteca Municipal celebrarà el dia del llibre amb contes i poemes narrats a les xarxes socials

Continua en marxa la campanya ©Què llegim aquests dies?» per omplir les xarxes socials de lectures durant aquesta quarantena

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha organitzat per a aquest dijous 23 d’abril, amb motiu del dia del Llibre, la publicació d’una sèrie de vídeos a càrrec dels narradors Vicent Camps, Jordi Micó «El gran Jordiet» i Eva Andújar en els que es contaran contes i es recitaran poesies. A més a més, la pròpia Eva Andújar participarà també aquest dijous a partir de les 13 hores en una sessió de contacontes per a tots els públics, oferida per l’emissora Xtradio.

D’altra banda, la Biblioteca Municipal recorda que continúa en marxa la campanya «Què llegim aquests dies?», en la que es proposa a totes i tots els usuaris de la biblioteca, i al públic en general, omplir les xarxes socials amb fotos amb els llibres que estan llegint aquests dies de confinament o aquells que més els agraden.

Les fotografies poden fer-se arribar a través del correu electrònic biblioteca@ayto-xativa.es o bé sent publicades a les xarxes socials amb l’etiqueta #BibliotecaXàtiva.


En Castellà:

La Biblioteca Municipal celebrará el día del libro con la publicación de cuentos y poemas narrados en las redes sociales

Continua en marcha la campaña «Què llegim aquests dies?» para llenar las redes sociales de lecturas durante esta cuarentena

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha organizado para este jueves 23 de abril, con motivo del día del Libro, la publicación de una serie de videos a cargo de los narradores Vicent Camps, Jordi Micó «El Gran Jordiet» y Eva Andújar en los que se contarán cuentos y se recitarán poesías. Además, la propia Eva Andújar participará también este jueves a partir de las 13 horas en una sesión de cuentacuentos para todos los públicos, ofrecida por la emisora Xtradio.
Por otro lado, la Biblioteca Municipal recuerda que continúa en marcha la campaña «Què llegim estos dies?», en la que se propone a todas y todos los usuarios de la biblioteca, y al público en general, llenar las redes sociales con fotos con los libros que están leyendo estos días de confinamiento o aquellos que más los gusten.

Las fotografías pueden hacerse llegar a través del correo electrónico biblioteca@ayto-xativa.es o bien publicarse en las redes sociales con el hashtag #BibliotecaXàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta