La Biblioteca i la Casa de les Dones organitzen un club de lectura trimestral

L’espai de tertúlia i debat començarà el proper dijous 12 de novembre amb el llibre «Matèria de Bretanya» de Carmelina Sánchez-Cutillas

La Biblioteca municipal de Xàtiva ha organitzat, junt amb la Casa de les Dones, un club de lectura per al públic adult que se celebrarà de forma trimestral.

Aquest club de lectura serà presencial, tindrà un nombre limitat de lectors i lectores i es reunirà a la biblioteca el segon dijous del mes en que se celebre la cita. Les sessions tindran una durada d’una hora i mitja aproximadament i seran conduïdes per un especialista en literatura.

Els clubs de lectura són espais de tertúlia i debat al voltant d’una lectura, en què un grup de persones s’organitza per llegir el mateix llibre i reunir-se un dia a la biblioteca per comentar-lo.

L’activitat s’iniciarà el proper dijous 12 de novembre amb el llibre «Matèria de Bretanya», de Carmelina Sánchez-Cutillas, i serà conduit pel professor de l’IES Josep de Ribera Josep Vicent Martínez. Amb aquesta lectura, la Biblioteca pública municipal de Xàtiva s’uneix a la commemoració de l’any de Carmelina Sánchez-Cutillas, que celebra l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Totes les persones interessades poden apuntar-se de forma presencial a la Biblioteca Municipal o la Casa de les Dones, o bé telefonar al 96 228 73 28.

Espantem la por

D’altra banda, aquest divendres 30 d’octubre, a les 18 hores, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Xàtiva l’activitat «Espantem la por», amb una sessió de contes familiars a càrrec del Gran Jordiet i Josemi Sykes, que oferiran l’espectacle «Contes de por que fan riure».

La cita és totalment gratuïta i es realitzarà al pati de la Casa de Cultura, però degut a la limitació d’aforament a vuitanta persones, serà necessari recollir les invitacions a la Biblioteca municipal en el seu horari habitual.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta