El Consell de la Joventut presenta l’estudi sobre l’impacte de la Covid-19 en la joventut de Xàtiva

El proper divendres 30 d’Octubre a les 19:30h, el Consell de la Joventut presenta l’estudi realitzat sobre l’impacte de la Covid-19 en les associacions juvenils i la joventut de la ciutat. Han estat mesos de molta feina, i per això volen concloure aquesta feina amb una presentació pública per donar a conèixer els resultats obtinguts a la ciutadania.

Aquest estudi va començar al confinament, sent els i les joves un dels col·lectius que més han patit estrès i ansietat en relació als estudis, al treball i el futur incert. Pel que fa les associacions juvenils, també han patit les conseqüències, ja que aquestes van tenir que paralitzar per complet la seua activitat, i fins i tot algunes d’elles encara no han pogut reprendre-la. Es van mantenir reunions en diferents associacions classificades per sectors com: la cultura, l’oci alternatiu, l’educació no formal i el voluntariat.

D’altra banda, també és van mantenir reunions amb estudiants d’ESO, Batxillerat, que s’enfrontaven a les PAU, universitaris i cicles formatius, i amb joves emprenedors de la ciutat que van veure paralitzada la seua activitat per complet.

Durant la presentació el CJX comptarà amb la participació de Pilar Blasco, presidenta del Consell Valencià de la Joventut, òrgan que aglutina a tots els consells locals de joventut i entitats juvenils del territori valencià, ja que consideren important la seua visió sobre la realitat que estan vivint els i les joves de la comunitat en un moment tan complicat com aquest.

L’acte serà amb aforament limitat, per això es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials del Consell de la Joventut de Xàtiva, i a partir d’aquest moment, l’estudi quedarà visible per a tothom. Des del CJX consideren important seguir aquesta presentació ja que els assistents podran saber més sobre aquest estudi i la seua elaboració.

L’estudi ha estat elaborat amb els mitjans que disposa la pròpia associació, concretament pel seu tècnic, Ernesto Cuenca, titulat en Tècnic d’Animació Sociocultural i Turística i els membres de la comissió permanent. Per últim animen a tota la ciutadania a seguir aquesta presentació a través de Facebook i Instagram, i posteriorment podran consultar tot l’estudi al web del CJX en format digital.

No hay comentarios

Dejar respuesta