La beca en Promoció Socioeconòmica continua donant fruits a l’Ajuntament de Canals

Aquesta beca, en la que s’han invertit 12.000€ de fons municipals, permet agilitzar tràmits i dur endavant projectes concrets en l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament.

Les funcions emmarcades en la beca inclouen diverses tasques d’organització, administració i atenció al públic. Entre elles, la planificació de les Fires Comercials, les nombroses ofertes de formació que es duen a terme a Canals, com els cursos conjugats amb el Centre de Turisme o Cambra de Comerç, les Jornades Empresarials o les Jornades Informatives.

L’actualització de les bases de dades també s’ha vist reforçada des del començament de la beca en maig del 2017. Aquestes s’han posat al dia amb el nombre de les empreses, els aturats i els inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. De la mateixa forma està fent-se a la borsa de treball, amb la inscripció dels interessats i el bolcat de la fitxa d’inscripció i CV a la base de dades.

Així mateix, la jove beneficiària de la beca s’ocupa dels procediments dels Plans d’Ocupació, de la Dipu et Beca i de l’administració d’expedients i subvencions. Per altra part, també intervé en temes relacionats amb el Certificat Digital i el SERVEF, la digitalització de les dades dels comerços i serveis de Canals en el Portal Divalterra i l’APP Canals Connecta i la publicació de documents del departament en el Portal de Transparència.

Per a Ricardo Requena, alcalde i cap del departament de Promoció Socioeconòmica, «és molt satisfactori veure com, gràcies a aquesta beca, estan assolint-se objectius que donen força i sentit a un dels dos eixos fonamentals de l’actual equip de govern, com és la promoció socioeconòmica, la formació empresarial i la recerca de treball per als desocupats de Canals».

No hay comentarios

Dejar respuesta