El Centre Ocupacional presenta la seua XI Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional

El Centre Ocupacional va acollir en la jornada d’ahir la presentació del cartell per a la propera Carrera Popular de Xàtiva per a Persones amb Diversitat Funcional. Un dels actes que el Centre Ocupacional més s’enorgulleix de poder portar a terme i que any rere any supera el nombre de participants.

Una carrera que té com a prioritat la inclusió de les persones amb diversitat funcional i al mateix temps mostrar el missatge de que mitjançant l’esport es pot aconseguir un món més just.

Un any més el pintor de Xàtiva Joan Ramos serà qui pose la imatge al cartell d’aquesta cursa. De manera desinteressada en totes i cadascuna de les edicions ha cedit la imatge per tal d’anunciar aquest prova.

En aquesta ocasió, un cartell representat per la figura d’una persona i que amb el lema “L’esport no té gènere” intenta mostrar la capacitat que té l’esport per tractar altres valors tan necessaris en la nostra societat, com és el tema de la igualtat de gènere. Un missatge que el Centre Ocupacional vol donar per tal de donar a conèixer que l’esport és un bon mitja per mostrar la igualtat entre totes les persones.

D’aquesta forma, des del PROMIG, mòdul que capacita a les persones com a Tècnic Superior en Promoció d’Igualtat de Gènere, han format part d’aquesta idea de mostrar que l’esport no té gènere.

A l’acte de presentació acudiren totes les alumnes del cicle formatiu, junt a la seua tutora Ruth Sala, la directora del Centre Ocupacional Amor Amorós i el pintor que ha donat imatge al cartell, el xativí Joan Ramos. Un punt de partida i de vinculació que acabarà el proper 26 d’abril, dia en el que l’Albereda i els carrers de Xàtiva acolliran una nova edició d’aquesta carrera que s’està convertint en un referent esportiu.

XIa Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lecetual de Xàtiva 2018

 

No hay comentarios

Dejar respuesta