La Banda Jove de la Vella de Xàtiva portarà el pasdoble “València” a Disneyland París

La formació xativina desfilarà pels carrers del parc temàtic aquest divendres, com una de les activitats que ofereix aquest parc a els/as visitants

La Banda Jove de la SM La Primitiva Xativina portarà el pasdoble «València» de José Padilla aquesta setmana a Disneyland París. La formació xativina desfilarà pels carrers del parc temàtic aquest divendres 5 d’abril (a les 17.00h), com una de les activitats que ofereix aquest parc a els/as visitants. Es tracta d’una experiència extraordinària programada des de la seua Escola de Música per a aquest curs. En la desfilada participaren 40 músics sota la direcció del director de la banda i de la Escola, David Domènech Lluch. Familiars, professors i músics, fins a completar un centenar, de la Escola completen l’expedició xativina.

Després de l’últim assaig previst per a aquesta mateixa vesprada en el Saló d’Assajos, iniciaran viatge amb autobús cap a París. L’expedició tornarà dilluns que ve. En l’agenda s’inclou a més de dos dies complets al parc d’atraccions, excursions i visites guiades a París.

Per a la desfilada la Banda Jove, que compleix 50 anys des de la seua creació, ha preparat en les últimes setmanes tres peces: «A Xiquet», de Azael Tormo Muñoz; «Educands de Benejússer» de J.Aparicio Prieto; i «València» de José Padilla.

Aquesta activitat forma part de les programades per l’Escola de Música per a generar i compartir experiències col·lectives en el seu alumnat. El curs passat es va compartir un viatge a Madrid en la qual es va assistir a la representació de «El Rei León». Aquest curs, amb el suport de la Societat, famílies i claustre, s’ha fet possible aquesta eixida internacional.

No hay comentarios

Dejar respuesta