L’ Agència Valenciana del Turisme llança una nova aplicació mòbil sobre el ‘Territori Borgia’

L’ Agència Valenciana del Turisme ha llançat una nova i innovadora aplicació mòbil sobre el «Territori Borgia» a la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de difondre i posicionar aquest producte cultural i donar a conèixer aquesta família valenciana.

En concret, es tracta d’una app que convida a viure una emocionant aventura a través del temps i de l’espai, on l’usuari pot descobrir la misteriosa i captivadora època del renaixement a través de la història dels protagonistes més destacats.

Aquesta aplicació, que es va presentar en la passada edició de Fitur, inclou la història i llegenda de la família Borgia i els seus principals personatges així com els elements patrimonials de la Comunitat Valenciana directament relacionats amb ells.

Així mateix, inclou vídeos que permeten recrear l’ambient d’època i fer partícip al jugador; ofereix a més imatges de 360º dels principals espais, a més de geoposicionamient i realitat augmentada dels principals recursos.

L’App, disponible en valencià, castellà i anglès, es caracteritza per oferir una visió vertebradora que afavoreix la desestacionalizació de la demanda i posiciona la Comunitat Valenciana com una destinació cultural.

D’aquesta manera, ofereix imatges de recursos turístics culturals de deu municipis de la Comunitat per on transcorre la ruta dels Borgia, com Gandia, Simat de la Valldigna, Alfauir, Xàtiva, Canals, Albaida, Castelló de Rugat, Vallés, València i Castellnovo.

Concretament, de Xàtiva inclou el Castell, la Col·legiata, l’Església de Sant Pere, la casa natalicia d’Alexandre VI, l’Església de Sant Francesc i l’Ermita de Santa Anna; de Canals, la Torre dels Borja i l’Església Oratori dels Borja; i de Vallés, el Palau.

No hay comentarios

Dejar respuesta