Joventut Xàtiva ja va proposar en desembre la creació d’una oficina d’habitatge

L’Ajuntament de Xàtiva ja va fer públic el passat 11 de desembre que contempla la creació d’un Servei d’Habitatge Jove com a l’oficina que reclama ara Xàtiva Unida. Ho va fer en el marc de la presentació de la primera avaluació del Pla Jove, fet que recordareu ja que es va dur a terme una roda de premsa a l’efecte, on es va fer públic el document editat per l’Ajuntament que conté íntegrament les línies d’acció del Pla Jove entre les quals es troba l’oficina d’habitatge.

Concretament, la proposta de creació del Servei d’Habitatge Jove figura en la pàgina 20 del document, on es diu textualment que l’Ajuntament «preveu la creació d’un Servei d’Habitatge Jove, dins de la Casa de la Joventut però separat de l’atenció ordinària que es realitza al Centre d’Informació Juvenil per tal que la informació aplegue millor a les i els joves» (adjuntem pdf del document i imatge del document físic on consta la proposta concreta).

A més a més, el document que conté aquesta proposta es va aprovar en el plenari municipal del 23 de desembre de 2020, amb l’abstenció conjunta de XU i PP, motiu pel qual sorprén aquest anunci.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + 2 =